Udskiftning af vinduer udført af kompetente tømrere

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet? Med udskiftning af vinduer hos os, kan du spare på varmeregningen og give dit hjem et nyt løft. Hos Nordjysk Tagmaler & Tømrer er det noget, vi kan hjælpe med. Vi foretager udskiftning af vinduer i Hjørring, Sindal, Frederikshavn og andre omkringliggende byer.

Når du vælger os, får du en professionel tømrer, der har kompetencerne i orden. Vi sætter en stor ære i godt håndværk. Vi fokuserer derfor på, at du får en kvalitetsløsning, som du kan blive yderst tilfreds med. 

Vi kan hjælpe dig med at få nye vinduer, uden du skal bekymre dig om noget. Vi tager os af udskiftning af vinduer på en effektiv og professionel måde.

Vi kan klare montering af vinduer efter mål

Der kan være meget forskel på, hvilke vinduer der kræver en udskiftning. Vi kommer gerne med vejledning til, hvor der er behov for udskiftning af vinduer. 

Det er dog ikke kun standardvinduer, vi kan udskifte. Vi kan selvfølgelig også tilbyde udskiftning af vinduer efter mål.​

Vi er en tømrer, du altid kan henvende dig til, når du vil have et flot resultat. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig i gode hænder, når du overlader dine vinduer til os. Vi er en samarbejdspartner, du kan stole på gennem hele projektet.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser for udskiftning af vinduer afhænger af flere ting. Det kommer an på, hvor store vinduerne er, der skal udskiftes. Derudover afhænger pris selvfølgelig også af, hvor mange vinduer der er behov for at få udskiftet.

Vi vil gerne gøre prisen overskuelig for dig. Derfor tilbyder vi et uforpligtende tilbud, hvor vi besigtiger dine vinduer. Ring til os for et uforpligtende tilbud på 71 70 84 43, eller skriv en e-mail til kontakt@nordjysk-tt.dk.​

Få et godt tilbud

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at få flere informationer om, hvilke opgaver vi løser.

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Nordjysk Tagmaler & Tømrer IVS

Uggerhøjvej 34
​9800 Hjørring

Tlf.: 71 70 84 43

E-mail: kontakt@nordjysk-tt.dk

CVR: 40073361

Kontakt os her:

71 70 84 43

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Mandag-fredag 08.00 - 16.00​

Lørdag-søndag 08.00 - 13.00​