Tagmaling​

​Vi udfører tagmaling af eternit, beton og ståltag.

Hvis man går med en overvejelse om at skifte sit tag, er der formentlig en god grund til at lade være. De gamle eternit tage, er i langt bedre kvalitet, end de nye tage uden asbest.

Efter en afrensning, og maling af disse tage, får du et godt tag bragt til live igen. Selve prisen for en tagmaling er ca. 10% af hvad et nyt tag koster at få lagt.

Asbesttagene har lagt på husene i 50 år, og det burde de blive ved med, for hvis man kigger på tage uden asbest, smuldrer de væk. Og bliver utætte efter 5 – 15 år, og så kan man lægge et nyt tag på igen.​

Vi har 14 års erfaring med tagmaling, så vi kan med god erfaring sige at de tage der bliver malet, og som man sørger for bliver holdt ved lige kan holde i flere årtier.

Udføring af afrensning og maling af asbest og betontag, foregår under miljøstyrelsens forholdsregler. Vi bruger det bedste udstyr på markedet og vores tagmaling er af bedste kvalitet. 

Tagmalingen vi bruger, har den egenskab, at man i sidste lag maling, kan tilsætte en Nano væske der gør at taget, er meget mere modstands dygtig over for alger. 

​Udførsel af afrensning og maling af ståltag

Der er mulighed for at bruge tagmaling på ståltag, dog skal det ikke være meget rustent, da det vil være svært at holde det nede. Hvis der er tale om et meget rustent og gammelt ståltag, vælger vi at bruge asfaltmaling eller zinkmaling, fordi det passer perfekt til opgaven. Asfaltmaling tørrer aldrig helt ind, når der er tjærer i. Så det vil ikke kunne skalle af, hvis det holdes ved lige.

Få et godt tilbud

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at få flere informationer om, hvilke opgaver vi løser.

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Nordjysk Tagmaler & Tømrer IVS

Uggerhøjvej 34
​9800 Hjørring

Tlf.: 71 70 84 43

E-mail: kontakt@nordjysk-tt.dk

CVR: 40073361

Kontakt os her:

71 70 84 43

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Mandag-fredag 08.00 - 16.00​

Lørdag-søndag 08.00 - 13.00​